JÄÄVESISIILOT

Jäävesisiilot ovat Tankki Oy:n itse kehittämä tuote. Tankki Oy:n jäävesisiilot edustavat nykyaikaista tapaa valmistaa jäävettä laitoksen prosessiin ja  varastoida energiaa. Lukuisat meijerit, jäätelötehtaat ja muut elintarvike- ja panimoteollisuuden yritykset luottavat ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin jäävesisiiloihimme.

Jäävesisiilo toimii tehokkaana kylmäenergiavaraajana tasaten tuotantoprosessin vaihtelevaa energiankulutusta. Jäävesisiilot sopivat erityisesti meijereille, jäätelotehtaille ja muille elintarvike- ja panimoteollisuuden aloille, jotka tarvitsevat tehokasta ja hygieenistä jäähdytystä. Jäävesisiilot vievät myös huomattavasti vähemmän tilaa kuin perinteiset jäävesialtaat.

Jäävesisiilomme etuja:

Soveltuu myös pieniin tiloihin. Jäävesisiilot tarvitsevat vain pienen pinta-alan. Siilot ovat helppoja asentaa ja ne vaativat vain yksinkertaisen perustan. Jäävesisiiloja ei tarvitse asentaa rakennuksen sisään, mikä mahdollistaa alhaisemmat rakennuskustannukset.

Korkeat hygieniavaatimukset. Kaikki siilon veden kanssa kosketuksissa olevat osat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa, että vesi siilossa pysyy puhtaana. Laadukkaat materiaalit ja työ ovat mahdollistaneet sen, että kaikki 40 -vuoden aikana valmistamamme siilot ovat yhä käytössä.

Useita erilaisia kytkentämahdollisuuksia. Jäävesisiilo voidaan kytkeä rinnakkain tai sarjaan perinteisiin jäävesialtaisiin.

Helppo laajentaa. Jäävesisiilojärjestelmää voidaan helposti laajentaa lisäämällä lisää siiloja. Koko järjestelmän siirtäminen toisaalle on myös mahdollista. Putkistojen puhdas, ruostumattoman teräksen pinta, parantaa lämmönsiirtoa.

Ainutlaatuinen jäänpaksuuden hallintajärjestelmä. Siiloissamme on asennettuna itse kehittämämme automaattinen jäänpaksuuden hallintajärjestelmä kustannusten vähentämiseksi ja maksimaalisen jäähdytystehon saavuttamiseksi.

Alhaiset käyttökustannukset. Jäävesisiilon käyttökustannuksia laskee mahdollisuus varata kylmäenergiaa sähkön ollessa edullisimmillaan esimerkiksi yöllä. Tällöin kulutuspiikin alkaessa kylmän tarve voidaan kattaa varastoidun jään avulla ja kylmäkompressorit voidaan tarvittaessa jopa sammuttaa.

Useat yritykset ovat valinneet meidän tuotteemme:

  • Valio, Suomi
  • Nestlé, Espanja
  • Dos Pinos, Costa Rica
  • Morinaga, Japani
  • Mehsana Dairy, Intia

 

Olemme toimittaneet yli 160 jäävesisiiloa ympäri maailman. Pohjoismaalaisten toimijoiden lisäksi olemme tehneet yhteistyötä mm. italialaisten, saksalaisten, slovenialaisten ja venäläisten yritysten kanssa.

Kysy lisää!

Antti Rantala, toimitusjohtaja
040 561 3270
antti.rantala@tankki.fi

Verkkolaskuosoite

Operaattori: Danske Bank
Verkkolaskuosoite: FI3280001901553462
OVT -tunnus: 003728493409
Välittäjätunnus: DABAFIHH

Laskujen liitteet tulee lähettää osoitteeseen laskutus@tankki.fi tai postiosoitteeseemme.