Siirry suoraan sisältöön

TANKKI TEKEE TUOTTEESTASI VIELÄ PAREMMAN

Tankki on vuodesta 1967 asti toiminut suomalainen perheyritys. Tehtaamme sijaitsee Ähtärissä Etelä-Pohjanmaalla hyvien maantie- ja rautatieyhteyksien varrella. Tankki suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia säiliöitä ruostumattomasta teräksestä eri teollisuudenalojen tarpeisiin.

Meillä on vuosikymmenten ajalta kokemusta erityisesti elintarviketeollisuudesta – mm. meijereistä ja panimoista – sekä biolääketieteen, biokemian ja kemiateollisuuden tarpeista.

Tankin tuotteiden avulla asiakasyrityksemme pystyvät tekemään parempia tuotteita ja tuloksia. Autamme asiakkaitamme tekemään mahdollisimman laadukkaita tuotteita tarjoamalla räätälöityjä ratkaisuja, täsmällisesti tarpeeseen. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita jatkuvassa yhteistyössä heidän kanssaan.

OMA SUUNNITTELU

Me suunnittelemme tuotteemme itse, joten asiakas saa meiltä juuri omaan tarpeeseensa räätälöidyn ratkaisun. Vankan kokemuksemme ja asiantuntemuksemme avulla syvennymme asiakkaamme toimintaan ja vaatimuksiin, ja yhteistyössä kehitämme ratkaisut haastavimpiinkin tarpeisiin.

PITKÄKESTOINEN KUMPPANUUS

Tankilla kallisarvoista ammattiosaamista vaalitaan ja kehitetään: tietotaito siirtyy sukupolvelta toiselle.

Perheyrityksen arvot ja yhteiskunnallinen vastuu takaavat, että vakaus ja jatkuvuus ovat tärkeimpiä tavoitteitamme yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä. Haluamme luoda pitkiä asiakassuhteita jotka perustuvat molemminpuoliseen arvostukseen ja luottamukseen. After Sales: Olemme mukana huolehtimassa tuotteemme toiminnasta ja kestävyydestä pitkälle tulevaisuuteen.

Kysy lisää osaamisestamme!

Puhelin
(0)6 510 1111

Sähköposti
tankki(at)tankki.fi

Verkkolaskuosoite

Operaattori: Maventa
OVT -tunnus: 003728493409
Välittäjätunnus: 003721291126