Siirry suoraan sisältöön

LAATUA ALUSTA LOPPUUN

Tankki on luotettava ja kokenut, pitkän linjan tekijä. Meillä on vahva kokemus säiliönvalmistuksesta erilaisille aloille, monenlaisiin tarpeisiin. Meillä on kyky heittäytyä projektiisi ja löytää luovia ratkaisuita mahdottomiltakin tuntuviin haasteisiin.

Olemme ylpeitä tuotteidemme, prosessiemme ja osaamisemme laadukkuudesta. Laatu onkin ollut aina kilpailuetumme ja merkittävä tekijä menetyksemme takana. Meille laatu tarkoittaa, että vastaamme asiakkaan odotuksiin ja tarpeisiin läpi suunnittelu- ja valmistusprosessin.

LAADUN MITTARIT

Tankin laadukkuuden taustalla ovat korkealaatuinen suunnittelu, viimeistelty valmistus ja tuotteidemme jatkuva huolto. Lisäksi kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme, prosessejamme sekä käyttämäämme teknologiaa.

Haluamme ylläpitää kokonaisvaltaisesti saavuttamaamme, kansainvälisesti korkeaa laatua. Vastaamme asiakkaidemme vaatimuksiin ja pyrimme ennakoimaan tulevia tarpeita. Huomioimme, että yrityksen kaikki osa-alueet peilautuvat suoraan ulospäin näkyvän lopputuloksen laatutasoon. Sen vuoksi kehitystyömme ei pääty koskaan.

Työmme laadukkuus on todettu myös sertifioidusti. Olemme saaneet usealla osa-alueella tunnustuksen menestyksekkäästä toiminnastamme. Sertifikaatit löydät alempaa.

Voit käydä lukemassa uutisen yhdestä laadunvarmistus meneltemästämme täältä.

Verkkolaskuosoite

Operaattori: Maventa
OVT -tunnus: 003728493409
Välittäjätunnus: 003721291126