Siirry suoraan sisältöön

OUR KNOW-HOW. YOUR BUSINESS. NEXT LEVEL.

Me täällä Suomessa olemme tottuneet hyvään laatuun, vaikka se vaatisi kovaa työtä. Suomalainen insinööritaito on omaa luokkaansa, ja ammattilaisemme vaativat itseltään paljon. Olemme yksi Suomen johtavista säiliönvalmistajista, ja se tarkoittaa, että säiliömme ovat maailmanlaajuisestikin huippuluokkaa.

Meidän tehtävämme on kehittää ja valmistaa säiliöitä ja laitteita, joiden avulla asiakkaidemme on mahdollista tehdä omista tuotteistaan niin laadukkaita kuin mahdollista. Kehitämme rohkeasti uutta tuotteisiimme tarpeen mukaan, yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Olemme valmiita auttamaan, oli haasteesi mikä tahansa.

RAJATONTA RATKAISUKYKYÄ

Tankki on luotettava ja kokenut, pitkän linjan tekijä. Meillä on vahva kokemus säiliönvalmistuksesta erilaisille aloille, monenlaisiin tarpeisiin. Meillä on kyky heittäytyä projektiisi ja löytää luovia ratkaisuita mahdottomiltakin tuntuviin haasteisiin.

Meidän kanssamme työskentely on helppoa. Hallinnoimme itse koko tuotantoketjua suunnittelusta ja materiaalihankinnoista aina toimitukseen saakka. Ymmärrämme alasi haasteet ja prosessit, joten pystymme räätälöimään yhteisen projektimme sinun tarpeeseesi ja aikatauluihisi sopiviksi.

Meille on tärkeää, että projektisi sujuu saumattomasti. Siksi meidät on aina helppo tavoittaa, ja pidämme sinut ajan tasalla työn etenemisestä projektin jokaisessa vaiheessa.

JAKSAMME HUOLEHTIA

Huolenpitomme ei pääty tuotteen toimitukseen. Meille on tärkeää, että tuotteemme myös toimii käytössä niin kuin pitää. Pysymme mielellämme ajan tasalla myös tulevista tarpeistasi. Kun otat meihin yhteyttä mahdollisimman ajoissa, osaamisestamme on sinulle eniten hyötyä.

Haluamme luoda pitkäaikaisia, kokonaisvaltaisia kumppanuuksia, koska olemme huomanneet niiden johtavan parhaisiin saavutuksiin ja lopputuloksiin, joihin olemme itsekin tyytyväisimpiä. Siksi meille on tärkeää, että olet tyytyväinen projektin ja yhteistyön jokaiseen osa-alueeseen. Haluamme olla yhteistyökumppanisi.

Kysy lisää osaamisestamme!

Puhelin
(0)6 510 1111

Sähköposti
tankki(at)tankki.fi

Verkkolaskuosoite

Operaattori: Maventa
OVT -tunnus: 003728493409
Välittäjätunnus: 003721291126