Siirry suoraan sisältöön

Elintarvike- ja meijeriteollisuus

Meillä on pitkä kokemus meijeri- ja elintarviketeollisuuden prosessisäiliöiden valmistamisesta.

Haluamme antaa oman panoksemme asiakkaidemme avuksi tuottamaan loistavia uusia elintarvikkeita!

Valmistamme myös mekaanisia laitteita meijeri-, lihanjalostus- sekä leipomoteollisuudelle, joissa vaatimukset puhdistettavuudelle ja hygienialle ovat erittäin korkeita.

Tarvittaessa voimme varustaa säiliöt myös instrumentein ja ohjauslogiikalla. Käytämme ohjauksissa Siemens S7-1200 logiikkaa. 

Tehokkaalla lämmönsiirrolla saadaan tuottavuutta prosesseihin ja sillä on olennainen tehtävä lopputuotteen kannalta. Tuotamme erilaisia rakenneratkaisuja erilaisten käyttökohteiden mukaan ja kehittämällämme laskentaohjelmalla voimme laskea tuotteen lämmitys- ja jäähdytysaikoja suunnitteluvaiheessa, jotta lämmönsiirto toimisi optimaalisesti ja olisi yksi osatekijä prosessin tuottavuuden parantamisessa.  Lisätietoa lämmönsiirrosta saa asiantuntija-artikkelistamme.

Valmistamme ruostumattomasta teräksestä mm.

  • Prosessisäiliötä
  • Siiloja. Siilot voivat olla joko eristettyjä tai eristämättömiä.
  • CIP ja RST -tankkeja
  • Pesukeskuksia
  • Varastosäiliöitä
  • Muita elintarvikesäiliöitä
  • Muita elintarvikekoneita, -laitteita ja -hoitotasoja
  • Säiliöitä uusille elintarvikkeille, kuten kaura- ja soijapohjaisille tuotteille.

Luotettavaa laatua

Elintarviketuotannossa Tankki on monelle tuttu toimija. Olemme toimineet alan luottotoimittajana jo vuosikymmeniä, tunnemme prosessit ja uudistamme omaa osaamistamme jatkuvasti toiminnan ja teknologioiden kehittyessä.

Elintarvikealalla vaatimukset säiliöille ja hygienialle ovat korkeat. Tankin lähestymistapa on yksiselitteinen: meidän tehtävämme on auttaa teitä tuottamaan ja valmistamaan parhaita mahdollisia tuotteita. Meiltä saat laadukkaimmat ratkaisut jokaiseen tilanteeseen.

Me haluamme osaksi projektiasi

Panostamme toiminnassamme paitsi suunnittelun ja tuotannon laatuun, myös prosessien, projektien ja palvelun sujuvuuteen.

Meidän kanssamme on helppo työskennellä hymyssä suin.

Kysy lisää!

Puhelin
06-510 1111

Sähköposti
tankki@tankki.fi

Verkkolaskuosoite

Operaattori: Maventa
OVT -tunnus: 003728493409
Välittäjätunnus: 003721291126