Siirry suoraan sisältöön

”Tankki Oy:n laatuun voi luottaa” toteaa Bernerin tehtaanjohtaja Jari Puustinen.

Tankki Oy toimitti pitkäaikaiselle asiakkaalleen Berner Oy:lle sekoitussäiliön erilaisten tuotteiden valmistukseen. Säiliö varusteltiin monipuolisesti, jotta se soveltuisi mahdollisimman monen tuotteen valmistukseen LV tuoteperheen voiteista XZ hiusten hoitosarjaan. Kaikkiaan erilaisia lopputuotteita on vuositasolla tehtaalla 500 kappaletta.

Useiden tuotteiden valmistus samassa säiliössä vaatii erityistä suunnittelua säiliön sekoittimiin. Huomioimme erilaisten tuotteiden sekoitinvaatimukset ja varustelimme säiliön kahdella erillisellä sekoittimella. Myös sekoitettavat eräkoot vaihtelevat, joten asia huomiotiin sekoittimien elimien asemoinnissa.

Säiliön elinkaarta, monipuolisuutta ja muuntautuvuutta käyttötarpeen mukaan haluttiin lisätä sillä, että huomioimme ATEX-laitedirektiivin vaatimukset. Tämänhetkinen säiliön käyttötarkoitus ei ole palavat nesteet, mutta tulevaisuudessa tälle ominaisuudelle voi olla käyttöä. 

Lämmitys- ja jäähdytystarpeet otettiin säiliössä huomioon, koska tuotteet tehdään alusta loppuun samassa säiliössä. Lämmitys nopeuttaa valmistusprosessia, joten säiliön pohja ja lieriö ovat kauttaaltaan lämmönsiirtopintaa tehon maksimoimiseksi. Jäähdytyksellä tuote palautetaan taas sopivaan lämpötilaan jatkoprosessia varten.

Tankki Oy toimittanut lähes 40 kpl erilaisia säiliöitä Bernerille viimeisen kymmenen vuoden aikana. Suurimmat näistä ovat olleet 150m3 varastosäiliöitä. Tehtaanjohtaja Jari Puustinen on tyytyväinen Tankki Oy:n laatuun ja palveluun ”Aikaisemmat toimitukset ovat vakuuttaneet tuotteiden laadun ja projektin hoidon osalta. Tuotteet olivat sellaisia mitä luvattiin ja odotettiin.”

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu suomalainen perheyhtiö, jonka toiminta on kansainvälistä. Berner on myynnin ja markkinoinnin erikoisosaaja, joka toimii usealla eri alalla. Yrityksen pääkonttori, tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa.