Siirry suoraan sisältöön

Tankki Oy investoi tulevaisuuteen! Tuotantoon ostettu laserleikkuri.

Tankki Oy on tehnyt merkittävän laiteinvestoinnin. Tuotantoon on ostettu laserleikkuri, joka saapuu taloon kesällä 2021 ja otetaan käyttöön loppuvuoden aikana. Investointi on merkittävä uudistus toimintaamme ja sen nähdään joustavoittavan, tehostavan ja nopeuttavan toimintaamme merkittävästi.

Investointi on osa Tankki Oy:n strategista päätöstä kehittää tuotantoa ja pysyä säiliötuotannon edelläkävijänä.  Toimitusjohtaja Antti Rantala toteaa, että ”Tankki Oy:n visio on olla yksi Pohjoismaiden johtavista säiliövalmistajista ja laiteinvestointi on panostus tähän.” 

”Laserleikkuri on merkittävä uudistus ja näen, että laserleikkeiden käyttö helpottaa ja nopeuttaa valmistusta, tämä on oikea suunta! Investoinnilla haluamme panostaa moderniin tuotantotilaan, sitoutamme ammattitaitoisia työntekijöitämme ja olla yksi alueemme merkittävimmistä työnantajista. Laserleikkurin hankinta vaikuttaa positiivisesti myös asiakkaisiimme. Pystymme laiteinvestoinnin avulla palvelemaan asiakasta paremmin muun muassa mahdollistamalla entistä nopeammat tuotantoajat.” kommentoi tuotantopäällikkömme Lasse Ojanen.