Hoppa till innehåll

VÅRT "KNOW-HOW" TAR DIN VERKSAMHET TILL NÄSTA NIVÅ

Vi har i Finland blivit kända för hög kvalitet, även om det kräver hårt arbete. Finsk ingenjörskunskap är i en egen liga och med en hög utbildningsnivå och expertis sätts ribban högt. Tankki är en av Finlands ledande tillverkare av rostfria tankar och är även globalt ett välkänt märke.

Vårt uppdrag är att designa och tillverka rostfria tankar och utrustning som hjälper våra kunder att producera de bästa produkterna. Vi är entusiastiska över forskning och utveckling och är ivriga att skapa nya produkter i samarbete med våra kunder. Vi står redo att hjälpa till oavsett utmaning.

UTMANING ANTAGEN

Tankki är en pålitlig och väletablerad leverantör av rostfria produkter. Vi har en lång erfarenhet av tillverkning av kärl för en mängd olika typer av användningsområden inom olika typer av industrier. Vi fokuserar på ditt projekt med den intensitet det kräver och strävar efter att finna kreativa lösningar i varje utmaning, även när det verkar omöjligt från en början.

Att arbeta med oss är lätt. Vi hanterar hela produktionskedjan från design till materialinköp hela vägen till leverans. Vi förstår utmaningarna i din process och kan skräddarsy lösningar för era projekt enligt er tidplan och era speciella krav.

För oss är det viktigt att projekten fungerar friktionsfritt. Det är alltid lätt att nå oss och vi håller er uppdaterade om framstegen i varje projekt hela vägen.

UNDERHÅLL ÄR STYRKAN

Vi bryr oss om projekten och det ligger i vårt intresse att det inte slutar vid leveransen. Vi vill försäkra oss om att produkten presterar det som utlovats.

Långsiktigt omfattande partnerskap leder till de bästa prestationerna och resultat som vi kan vara stolta över. Därför är det viktigt för oss att du är nöjd med projektet och alla aspekter i vårt samarbete. Vi vill vara en partner att lita på.

Vi är också intresserade av dina framtida behov. Hör av er! När ert projekt startar kontakta oss så tidigt som möjligt för att dra nytta av vår fulla expertis och kapacitet.

Fråga mer om vår expertis!

Tel.
+358 6 510 1111

E-mail
tankki(at)tankki.fi