Siirry suoraan sisältöön

”Luottamus Tankkiin on yksi tärkeä syy yhteistyöhön – yksi tärkeä arvo on, kun tietää mitä saa. Tämä perustuu pitkään yhteistyöhön.”

Tankin ja Coction onnistunut yhteistyö on kestänyt jo yli kaksikymmentä vuotta. Tankki on toimittanut Coctiolle  erilaisia kattiloita, säiliöitä ja nyt viimeisimpänä tuotteena yhteisen yhteistyön tuloksena suunnitellut tuplakokoiset tasapohjaiset vinokattilat. Vinokattilat toimitetaan Vietnamiin erilaisten liemien valmistusta varten. Tankin suunnittelu auttoi löytämään ratkaisut muun muassa kattiloiden koon kasvattamiseen ja sitä kautta suuremman moottorin mahdollistamiseen ja siihen miten kuljettaa tuotteet merikonteissa määränpäähän. Mahdollisuus kuljettaa tuotteet Vietnamiin merikonteissa toi huomattavaa hyötyä kuljetuskustannuksiin ja vaikutti sitä kautta loppuasiakkaan ostopäätökseen.

Coction toimitusjohtaja Kai Iiskola arvostaa myös suomalaista tuotevalmistajaa. Hän mainitsee tyytyväisenä, että ”koska tuotteet on valmistettu Suomessa säästyy aikaa, toimittajalla voi käydä päiväseltään ja kommunikointi on helppoa. Luottamus Tankkiin on myös yksi tärkeä syy yhteistyöhön – yksi tärkeä arvo on, kun tietää mitä saa. Tämä perustuu pitkään yhteistyöhön.”

Coctio on standardisoinut myytäviä laitteitaan mahdollisimman pitkälle tehokkuuden ja laadun varmistamiseksi. Heille on tärkeää, että loppuasiakas saa lopputuotteestaan juuri sellaista kuin haluaa alkaessaan tekemään ja valmistamaan omia tuotteitaan. ”Tankin laitteilla tämä tuntuu onnistuvan hyvin. Tuotteet ovat kestäviä ja hyviä” toteaa Iiskola.

Iiskola kertoo Tankin kanssa tehtävästä yhteistyöstä näin: ”Suosittelen ilman muuta yhteistyötä Tankin kanssa; Tankin kanssa on helppo asioida ja toiveet toteutetaan hyvin. Kokonaisvaltaisesti kustannustehokasta yhteistyötä.”

Coctio on globaalisti johtava elintarviketeollisuuden liemi- ja kastiketuotantolinjastojen toimittaja. Coctio Oy on alansa kansainvälinen edelläkävijä.